Tehostettua luonnon kiertokulkua

REMSOIL® on biologinen maanpuhdistusmenetelmä, joka pohjautuu luonnon omaan metodiin elpyä ja kunnostaa vaurioituneita osiaan – mikrobitoimintaan.

Maatalouden orgaanisista sivuvirroista syntyy monenlaista eläin- ja kasviperäistä jätettä, jolle etsitään jatkuvasti uusia käyttötarkoituksia. Remsoil kehitti näistä sivutuotteista rakeen, joka sisältää mikrobien elämälle tärkeitä ravintoaineita. Pilaantuneeseen maaperään sekoitettaessa rae ruokkii mullan omia mikrobeja kiihdyttäen niiden toimintaa ja nopeuttaen maaperässä olevien haitta-aineiden hajoamista.

Rae hajottaa tehokkaasti öljy- ja PAH-yhdisteitä. Tyypillisiä käyttökohteita ovat mm. kiinteistöt, joissa öljy-yhdisteet ovat saastuttaneet maaperän, kuten korjaamot, romuttamot, konepajat ja huoltoasemat.

Yhdellä tuotteella iskemme kahteen kiertotalouden haasteeseen: puhdistamme pilaantuneita maita takaisin käyttökuntoon ja palautamme ravintoaineet luonnon kiertokulkuun.

Suomalaisen maatalouden sivutuotteista

Suomalaisen maatalouden sivutuotteista

Hajuton ja pölyämätön REMSOIL®-rae sisältää vain suomalaisilta tiloilta peräisin olevia, orgaanisia maatalouden raaka-aineita.

Mikrobien stimulointi nopeuttaa hajoamista

Mikrobien stimulointi nopeuttaa hajoamista

REMSOIL®in sisältämät ravinteet stimuloivat maaperän mikrobitoimintaa ja nopeuttavat niiden kykyä hajottaa haitta-aineita. Luonnon kiertokulkua, mutta kiihdytettynä.

Jopa 70% öljystä hajoaa 2 kuukaudessa

Jopa 70% öljystä hajoaa 2 kuukaudessa

Tutkimusprojektimme aikana havaitsimme, että maaperän öljypitoisuus laski 2 kuukaudessa jopa 70 %. Luonnollisesti se hajoaa 5-10 % tässä ajassa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä lomakkeella. Katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.