Vaivatonta maanpuhdistamista

Pilaantunut maaperä on ympäristöä, jäteasemia ja maanomistajia piinaava ongelma. Perinteisesti pilaantunut aines kuljetetaan jätteenkäsittelylaitokseen, jossa se läjitetään kaatopaikkojen täytteeksi. Näin toteutettuna puhdistuminen kestää pahimmillaan vuosia, vie paljon tilaa ja tekee maan- ja kiinteistönomistajien kukkaroihin ison loven.

Maata saatetaan kuljettaa tuhansia rekkalastillisia kaatopaikoille, jotka sijaitsevat satojen kilometrien päässä. Lisäksi tilalle on kuljetettava uutta maata. Koko operaatio on iso kuorma ympäristölle – ja koko ajan vaikeampaa myös maanomistajille, sillä EU:n tiukentaessa säädöksiään yhä harvempi kierrätyskeskus ottaa enää vastaan pilaantunutta maata.

Kustannustehokas ja nopea maanpuhdistuspalvelu

REMSOIL® puhdistaa kiinteistösi maaperän luonnollisesti, kustannustehokkaasti ja ilman tarvetta maaperän kuljettamiselle. Käyttämämme menetelmä on kaksi, jopa kolme kertaa perinteisiä maanpuhdistusmenetelmiä nopeampi – maan puhdistuminen käyttökelpoiseksi resurssiksi kestää muutamista kuukausista puoleen vuoteen.

Kun olet saanut maaperäanalyysin tutkimustulokset, ota yhteyttä meihin. Kartoitamme tilanteesi, teemme sinulle tarjouksen ja autamme hakemaan toimenpideluvan alueviranomaisilta. Hoidamme maan kaivamisen ja puhdistusaineen sekoituksen. Käymme tasaisin väliajoin ottamassa näytteet ja tutkimme niistä saadut tulokset. Pidämme huolta, että maaperän mikrobeilla on optimaaliset elinolosuhteet ja puhdistuminen edistyy oikeassa vauhdissa.

Kun tavoitearvoihin on päästy, on homma valmis. Mikäli maata ei siirretty heti puhdistuksen aloittamisen jälkeen takaisin omaan kuoppaansa puhdistumaan, siirrämme sen vielä paikoilleen.

Valitse kustannustehokkaampi ja nopeampi maanpuhdistuspalvelu.

Ota yhteyttä lomakkeella. Katsotaan yhdessä, kuinka voimme auttaa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.